U subotu 3. lipnja u organizaciji IPA-e ŽZH odigran je već tradicionalni četvrti malonogometni turnir IPA ŽZH, u sportskom centru Lovrić u Posušju.

U polufinalu su se sastali IPA Zagreb protiv IPA Bijeljina, a pobjedu je odnijela ekipa IPA Bijeljina. U drugoj polufinalnoj utakmici snage su odmjerile ekipe IPA SD Sinj i IPA Vukovar, a pobjedu je odnijela ekipa IPA Vukovar.

U utakmici za treće mjesto IPA Zagreb je bila bolja nakon raspucavanja penala, dok je u finalnoj utakmici ekipa IPA Vukovar pobijedila rezultatom 1:0

Najboljim igračem turnira proglašen je Darko Gašević, igrač IPA Bijeljina, najuspješniji strijelac bio je Marin Lovrić, golgeter momčadi IPA Vukovar, a najbolji vratar turnir bio je Stjepan Purić (IPA Vukovar).

   

Ovom turniru prisustvovali su predsjednik IPA ŽZH Zoran Smital, koji je i svečano otvorio turnir, predsjednik IPA BiH Miro Sučić, načelnik Posušja Branko Bago, predsjednik OV Grude Draženko Vranješ, predsjednik Skupštine HBŽ Robert Bagarić, predsjednik Vijeća mladih FBIH Mate Lončar, direktor Granične policije Zoran Galić, načelnik PU Splitsko-dalmatinska Slobodan Marendić,  kao i drugi uzvanici i gosti.

Nakon dodjele nagrada i priznanja pobjednicima i gostima slavlje je nastavljeno do kasnih sati.

IPA ŽZH se zahvaljuje načelniku općine Posušje Branku Bagi kao i Skupštini i ministarstvu financija HBŽ te mnogim drugim sponzorima i donatorima.

 

Pozivnicu možete vidjeti OVDJE.